Sisal is een natuurproduct, met een prachtige uitstraling die niet te vergelijken is met een gewoon tapijt. het sluit daarom ook zeer mooi aan bij houten vloeren. Maar sisal trapbekleding past natuurlijk ook bij laminaat of tegel vloeren. Sisal is zeer sterk

Sisal vloerbedekking is praktisch onverslijtbaar en daarom duurzaam. De fijn geweven soort die we gebruiken is nog sterker dan de grovere soorten sisal. Dus trap stofferen sisal voor jarenlang plezier van uw trap.

Oorsprong Sisal

Sisal is een natuurproduct, het wordt gemaakt van de bladeren van een bepaalde plantensoort (Agave) die voornamelijk in Zuid Amerika groeit.

Zeer ervaren sisal stoffeerders

Wij werken al meer dan 15 jaar met sisal tapijt en hebben dus heel veel ervaring opgebouwd in de loop van de jaren. Trap stofferen sisal is ons dagelijks werk.

“Gebruiken ook ondertapijt voor extra comfort

Wij adviseren om bij uw  trap sisal vloerbedekking ook ondertapijt te nemen, dit zorgt voor demping (geluid), comfort (zachter) en zo geniet u nog meer van uw mooie, nieuwe sisal trap.

Mijn 2 trappen zijn prachtig met sisal bekleed. Snel, netjes en het ziet er strak en vakkundig uit. Jeroen is bescheiden en vriendelijk en komt zijn afspraken na! Ik kan hem echt aanraden

https://www.trap-stofferen.nl/wp-content/uploads/2014/02/Sisal-Trap-300×199.jpg

Sisal trapbekleding voor een natuurlijke uitstraling

Trap-Stofferen.nl  Uw Specialist voor het stofferen van trappen met sisal”
“Wat is Sisal” tab2=”Onderhoud Sisal” Vlekken Verwijderen

Sisal is een natuurprodukt, het wordt gemaakt van de bladeren van een bepaalde plantensoort (Agave) die voornamelijk in Zuid amerika groeit.

Sisal natuur-tapijt vereist slechts een eenvoudige verzorging. Regelmatig stofzuigen, afgestemd op de gebruiksintensiteit, is de eerste en belangrijkste vereiste. In vertrekken waar een lage relatieve vochtigheidsgraad heerst, verdient het aanbeveling om van tijd tot tijd met een vochtverstuiver het vochtpercentage in de lucht op te voeren tot 60 – 70%. Een hygrometer in de kamer is daarbij een uitstekend hulpmiddel. Bij een goede luchtvochtigheid verlengt u de levensduur van uw sisal tapijt. Tapijten in geverfde of gebleekte uitvoering dient u te beschermen tegen langdurig invallend zonlicht.[/fusion_old_tab]

Vlekken direct verwijderen. Verse, nog vochtige vlekken zijn het makkelijkst te verwijderen. Daarom direct met een goed absorberende doek of keukenpapier deppen. Niet wrijven! Dit maakt de vlek alleen maar groter. Veel vlekken zijn met water oplosbaar, vooral direct nadat de vlek is veroorzaakt. Deppen met een in lauw water gedrenkte doek zal in veel gevallen het vlekrestant geheel of bijna geheel doen verdwijnen. Met een droge doek als nabehandeling het achtergebleven gedeelte opnemen. Is de vlek erg hardnekkig? Voeg dan wat azijn of ammonia toe aan het lauwe water. Herhaal de behandeling indien nodig (nogmaals, niet wrijven) en bespoedig daarna met warme blaaslucht de droging.

Ingedroogde en oude vlekken proberen weg te krabben met een lepel of de achterkant van een mes. Werk altijd naar het hart van de vlek. Daarna zuigen of opvegen en de reeds eerder genoemde behandeling toepassen. Niet met water op te lossen vlekken kunt u behandelen met EnviroDri-poeder. Herhaal desnoods deze behandeling. Uw woninginrichter heeft voor u EnviroDri-poeder of kan het voor u bestellen. Sommige vlekken zijn erg moeilijk te verwijderen, vooral als er niet onmiddellijk is (kan worden) behandeld. Zorg er wel voor dat de vlek zich niet kan uitbreiden. Absorberend keukenpapier biedt u daarbij goede hulp.
Kortom: alles wat droog is droog laten, vochtvlekken onmiddellijk deppen en behandelen als eerder omschreven, vetvlekken zijn in vele gevallen te verwijderen met wasbenzine of tri, verkrijgbaar bij de drogist.

3 antwoorden
  1. René
    René zegt:

    Wij hebben onze trappen met Sisal laten bekleden, het eindresultaat is erg mooi geworden. Goede kwaliteit stoffen, het bekleden is vakkundig gedaan en de communicatie tijdens het traject verliep ook goed. Op basis van onze ervaring raden wij trap-stofferen.nl zeker aan.

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie